» Bannerreklame

Bannerreklame

Bannerreklamer på Autoline er en fremragende måde at øge salget af varer og tjenester på. De hjælper ligeledes med at gøre både velkendte firmaer og nye brands mere genkendelige, samt at trække brugere til din webside.
Det eneste du skal gøre for at indrykke et banner, er at vælge de relevante steder. Vi klarer så resten. Udvikling og design af et banner er inkluderet i prisen!
Autoline har mere end 125 000 besøgende om dagen, som er mulige kunder for dig!


Hvad er et banner?
Et banner er et grafisk element med et logo eller billeder af din virksomheds køretøjer, samt en henvisning til din webside eller dine annoncer på Autoline.
Eksempler på vores bannere

Placering af banner i kategorierne

Vi anbefaler at forhandlere af bestemte køretøjer eller tjenester indrykker bannerne i de tilsvarende rubrikker på websiden. Hvis din virksomhed for eksempel sælger lastbiler, ville det være mest hensigtsmæssigt at placere banneret i rubrikken "Lastbiler til salg". Denne rubrik vises for folk, der ønsker at købe lastbiler og de vil så se dit banner.

Placering af banner på hovedsiden

Bannerreklamer på hovedsiden retter sig mod mange forskellige brugere og er således mere relevante, hvis det drejer sig om reklamer for generelle ydelser. Lad os antage at din virksomhed har med leasing at gøre. I så fald vil dit banner være interessant for 90% af de besøgende, der kommer forbi hovedsiden. Et banner på hovedsiden ville ligeledes være ideelt, hvis dit firma er kommet på markedet for nylig og du ønsker at styrke genkendelsen af dit brand og de tjenester, du leverer.
Linemedia
Kontaktoplysninger:
tlf: +45 78 72 34 03
Åbningstider: Man. - Fre. 9.00 - 18.00

Send besked

captcha
Når du klikker her, indvilger du i vores privacy policy og user agreement.